Carlo Nabbe

Carlo Nabbe, geboren in 1963, is sinds 2009 dirigent van symfonieorkest Jacob Obrecht en onder zijn bezielende leiding is dit orkest de laatste jaren behoorlijk gegroeid in eenheid en klank. ‘Muziek moet je voelen’, is zijn credo. Hij is ook dirigent bij andere orkesten waaronder het Zeeuws jeugdorkest, het Oosterhouts Symfonieorkest  en het jong Zeeuws Jeugdorkest.

Carlo studeerde viool bij Katie Sebestyen en de recent overleden Herman Krebbers. In 1991 behaalde hij zijn solistendiploma. Verder studeerde Carlo zang en koor- en orkestdirectie en volgde hij masterclasses bij verschillende gerenommeerde musici.

Naast het leiden en begeleiden van professionele en amateurmusici, het geven van viool- en directielessen, vindt hij het uitdragen van het muziekvak als essentieel en cultureel gegeven een belangrijk onderdeel van zijn werk. Zo richt hij zich op shadowcoaching: een persoonlijke coaching waarbij concentratie en talentontwikkeling de belangrijkste thema’s zijn. Regelmatig organiseert hij workshops in deze persoonlijke training. Met Podiumkracht heeft hij weer een nieuwe stap gezet; een specifieke coaching om podiumangst te overwinnen en het vol zelfvertrouwen leren presenteren. Daarnaast schreef hij het boek ‘Aandacht’ over de mentale houding van docent ten opzichte van zijn leerling.

Carlo klein
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

X